Femstenavägen 3, bv / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

Ny 1:a med uteplats om 12,7 kvm!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 839 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING MÄKLAREN FÖR VISNING!
Välkommen till en helt ny 1:a med en stor uteplats om ca 12,7 kvm mot gården. Stort allrum med plats för både soffgrupp och hörnan för säng, här finns även köket med utgång till uteplatsen mot gården. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och möjlighet att hänga av sig ytterkläder. Badrummet är rymligt med dusch och den kombinerade tvättmaskin/torktumlaren. Garage och förråd finns i huset källare, det finns även p-platser utanför huset. "Granne" med den nya Lidl butiken och det nya köpcentrumet i Brunna Park som växer fram. Vacker natur och sjöar finns på gång/cykelavstånd. Ett underbart område med blandat bebyggelse! Bussförbindelser mot Kungsängen centrum med kvartstrafik mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 27 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration