Femstenavägen 3, bv / Norrboda / Kungsängen / Upplands-Bro

1:a om 34m² med ca 13m ² altan!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 839 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2019-06-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig etta med bra planlösning och hela 12.7 kvm uteplats! Bostaden har ett genomgående vackert parkettgolv, helkaklat badrum med golvvärme, glasdörrar samt kombimaskin och överskåp. Lägenheten har en bra standard, Marbodalkök, nya vitvaror med 2 års garanti, induktionshäll. Hiss ner till garage, parkeringsplats just utanför entrén. Ett par minuters promenad till badplats, grönområde, gym och livsmedelsbutiker. Eget förråd medföljer lägenheten.

På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen som växer fram och Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget eller p-ruta längs med huset. Ett par minuters promenad till idrottsplats, lekplats, fotbollsplan. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar kommun och området att trivas i!

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration