Femstenavägen 11 4tr

Femstenavägen 11 4tr

Slutpris

2 100 000 kr


Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Femstenavägen 11 4tr


Slutpris
2 100 000 kr

Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Modern 3a med inglasad balkong!

En av Norrbodas finaste 3or!
Nu finns chansen att förvärva en superfin bostad i ett trivsamt område! När ni kliver in genom dörren möts ni av ett klinkergolv, perfekt när man kommer in med blöta skor. Hallen är ommålad i en modern kulör och sträcker sig vidare mot sovrum och vardagsrum. Från hallen når ni också bostadens stilrena badrum, här finns klinker på golvet och kakel på väggarna. Badrummet erbjuder också dusch med glasväggar, kombimaskin (tvätt och tork), wc, golvvärme, handfat med kommod och handdukstork.
Vägg i vägg med badrummet ligger bostadens ena sovrum. Ett stort rum med skjutdörrsgarderober och en härlig blå/grå kulör på väggarna.

Bostadens kök har öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds härliga sällskapsytor med ett snyggt ljust parkettgolv som inte är standard i dessa typer av lägenheter. Köket går i vitt och har integrerade vitvaror. Längst med hela fönsterpartiet i köket & vardagsrummet sträcker sig gardinskenor. Vardagsrummet har en given plats för soffa och tv, härifrån når ni också bostadens inglasade balkong i insynsskyddat läge. Balkongen har en lummig utsikt mot trädkronorna och ger gott om plats för ett större möblemang. Ett extra plus i kanten med just detta läge är att det inte ligger någon balkong direkt bredvid vilket det vanligtvis gör i området.
Från vardagsrummet når ni också bostadens andra sovrum, eller kontor om så önskas.

Till lägenheten medföljer ett förråd som finns på källarplan. Garage nås från trapphuset och parkeringsplatser finns utanför längs med byggnaden. Den här bostaden kan lova dig en mix av stora utrymmen, snygga detaljer och smakfull inredning. Här kan du skapa ett harmoniskt hem som förenar trevnad och finess på bästa möjliga sätt.
Söker du ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till natur, idrottsplats, handelsområde och mycket annat är detta något för dig. Välkommen till ditt nya drömboende!

Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och mot Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till den nya handelsplatsen där du finner bland annat Stora Coop, Biltema, Mc-Donalds, Apotek och Byggmax.


Boarea
65.4 kvm
Avgift
4 037 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-12-12

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2023-12-12. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.