Femstenavägen 5

Femstenavägen 5

Slutpris

2 595 000 kr


Brunna Park/Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Femstenavägen 5


Slutpris
2 595 000 kr

Brunna Park/Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Ögonfallande 3:a med balkong i söderläge!

Letar du efter det perfekta hemmet? Då är den här lägenheten verkligen något extra! Med sina 71,8 m² finns det gott om utrymme till att leva och trivas. Lägenheten är välplanerad med både sin planlösning, förvaringsmöjligheter, val av kulörer och golv i fiskbenslaminat som sammansvetsar alla rum. I lägenheten får man en härlig känsla där komfort och stil knyts ihop på ett smakfullt sätt. I entrén möts du av ett klinkergolv i grått och målade väggar i kulören greige, en platsbyggd garderob med spegeldörrar för förvaring av skor och ytterkläder. Om du fortsätter in i lägenheten så kommer du in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det här ger dig möjlighet till en social yta där härliga middagar och kvällar kan spenderas med familj och vänner. Köket från Marbodal går i beige och brun kulör och har en stilren helhet med svarta detaljer, dämpande lådor, stenmönstrad bänkskiva och en vitvarupark av bra standard. Efter att ha avnjutit kök- och vardagsrumsytan så stiger du in i badrummet. Här möts du av ett badrum med vita kaklade väggar och ett grått klinkergolv med golvvärme. Här finns det en kombimaskin, ett handfat med kommod och en rymlig duschhörna med glasväggar. Om du lämnar badrummet och fortsätter längs hallen kommer du till det stora sovrummet. Här möts du av stora platsbyggda garderober med smarta förvaringsmöjligheter och generöst med utrymme att anpassa efter dina önskemål. Varje steg i detta rum ger en härlig känsla av välbehag och komfort. Det andra rummet intill används idag som ett hemmakontor där de platsbyggda garderoberna sträcker sig runt skrivbordet. Det här rummet är även en perfekt plats för ett barnrum då det går in en säng utan problem. Möjligheterna är många och ger dig utrymme att lämpa sig efter dina behov och önskemål. Den generösa balkongen på ca 8 m² ligger i söderläge, har en god utsikt över närområdet och har fått sig ett platsbyggt golv av trä.

Till lägenheten medföljer ett förråd och 3 garderober som finns på källarplan. Garage nås från trapphuset och parkeringsplatser finns utanför längs med byggnaden. Den här bostaden kan lova dig en mix av stora utrymmen, planerade detaljer och smakfull inredning. Här kan du skapa ett harmoniskt hem som förenar trevnad och finess på bästa möjliga sätt.
Söker du ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till natur, idrottsplats, handelsområde och mycket annat är detta något för dig. Välkommen till ditt nya drömboende!

Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och mot Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till den nya handelsplatsen där du finner bland annat Stora Coop, Biltema, Mc-Donalds, Apotek och Byggmax.


Boarea
71.8 kvm
Avgift
4 428 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-08-26

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2023-08-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.