Hallonvägen 24, 1 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Mycket fin och välvårdad 3:a med balkong i väster!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 210 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin och välvårdad 3:a om 84 m² i en populär HSB förening! Ljus hall med stilrent klinkergolv, snyggt och ljust IKEA kök från 2013 med stor matplats, fräscht kaklat badrum med duschkabin och tvättmaskin 2016 samt en fin gäst-wc med klinkergolv. Från det trevliga vardagsrummet nås balkongen i väst med kvällssol, här finns en markis och trätrall. 2 mysiga sovrum, det ena med 3 garderober och det andra med 2. Genomgående välbehållna ytskikt - hela lägenheten ger ett fint intryck! Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till skola, förskola, Lillsjön, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Stabil HSB förening med låga avgifter och genomfört stambyte via re-lining. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration