Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Hallonvägen 24, 1 tr

Mycket fin och välvårdad 3:a med balkong i väster!

Mycket fin och välvårdad 3:a om 84 m² i en populär HSB förening! Ljus hall med stilrent klinkergolv, snyggt och ljust IKEA kök från 2013 med stor matplats, fräscht kaklat badrum med duschkabin och tvättmaskin 2016 samt en fin gäst-wc med klinkergolv. Från det trevliga vardagsrummet nås balkongen i väst med kvällssol, här finns en markis och trätrall. 2 mysiga sovrum, det ena med 3 garderober och det andra med 2. Genomgående välbehållna ytskikt - hela lägenheten ger ett fint intryck! Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till skola, förskola, Lillsjön, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Stabil HSB förening med låga avgifter och genomfört stambyte via re-lining. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Hallonvägen 24, 1 tr
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 84 kvm
Avgift: 4 210 kr/mån
Driftkostnad: 225 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hallonvägen