Knektvägen 1, 2 tr

Knektvägen 1, 2 tr

Slutpris

1 700 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Knektvägen 1, 2 tr


Slutpris
1 700 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Stabil stambytt brf med nya balkonger!

Fin 2:a om 54 m² med en härligt stor inglasad balkong från 2019 med sjöglimt! Stambytt bostad med ett fint helkaklat duschrum med golvvärme från 2018, här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trevlig och rymlig hall med snygg skjutgarderob, ljust kök med bra matplats, ett mysigt sovrum och ett ordentligt vardagsrum med utgång till balkongen. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd i entréplan och tvättstuga i källarplan samt nära till parkeringsplats. Grön fin gård med grill- och uteplats, fotbollsplan samt lekplats. Stabil och uppskattad HSB förening! På lagom avstånd finns idrottsplats, sportbar, golfbana, fina strövområden, ridskola/stall samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss! Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2018): ca. 5 500 kr.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 869 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-08-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.