Kokillbacken 3, 4tr / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

Sista 3an högst upp i huset!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 927 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kokillbacken såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kokillbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kokillbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad 3a högst upp i huset i HSB brf Kungsvyn! Tillträde i Januari 2021.

Tilltalande läge med vatten, natur och bra kommunikationer i direkt närhet. Pendeltåget ligger ca 150 meter från huset och tar dig till Stockholm på ca 30 minuter.

HSB Brf Kungsvyn byggs som fyra hus med totalt 76 lägenheter på 1-4 rum och kök, varav de flesta kommer att ha balkong med sjöutsikt.

Föreningen får en gemensam föreningslokal med pentry och wc/dusch som kan användas som styrelserum och för övernattning, en grovtvättstuga och ett miljörum för källsortering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.