Kornettstigen 7, 4 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

En trevlig 2:a högst upp med inglasad balkong!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
66,5 kvm
Avgift
4 059 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornettstigen såldes av oss 2019-07-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kornettstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig 2:a, hörnläge och högst upp med naturen som granne. Inglasad balkong utan insyn! Väldisponerad planlösning med rymlig hall, gedigen klädkammare, generöst sovrum, helkaklat badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig social yta.
Brf Repslagen är en mycket uppskattad förening med stabil ekonomi och en belåningsgrad på 4 383kr lån/kvm. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum (cirka 10 min). Pendeltågstrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. För dig som gillar att befinna dig i naturen så finns Gröna dalen strax nedanför.
Flexibelt tillträde!
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration