Kristallstigen 8, 1 tr / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

Lägenhet för familjen i stabil förening!

Slutpris
2 060 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
5 772 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristallstigen såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kristallstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KRAFTIG PRISSÄNKT! Tillfälle för en väldisponerad 4:a för familjen eller om villa har blivit för stor! Bra privata och sociala ytor och möjligheten till att bygga ytterligare ett rum finns, balkong i bästa solläge i bra storlek.
Välvårdad lägenhet med stilfullt ljust kök med bra plats för förvaring och matplats, stort och trevligt vardagsrum med utgång till balkongen. Stilfullt helkaklat duschrum och WC likaså, 3 gedigna i sovrum, stor klädkammare med god förvaringsmöjlighet, källarförråd samt ett förråd för barnvagnar i huset.
Populär och stabil HSB förening med belåning på ca 3.600 kr/kvm, (årsredovisning 2018), tvättstuga i huset, det finns även att tillgå grovtvättstuga, snickeriverkstad, samlingslokal och bastu.
Lägenheten ligger i natursköna och barnvänliga Lillsjön med närhet till naturreservat och populär förskola och skola. Lugnt område med ett stenkast ifrån trevliga Lillsjöbadet, lekplats och grillplats på innergården.
Ni når centrum och motorvägen på fem minuter. Bra bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg (med ca 27 min trafik till T-centralen) samt upp till Coop, Lidl och stormarknad i Brunna Park. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Lillsjön

Naturskönt område med motionsspår och en kort promenad till Lillsjön med badplats om sommaren och skridskoåkning om vintern. Gångavstånd till förskola och skola.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.