Kungsvägen 6E, 3 tr

Kungsvägen 6E, 3 tr

Slutpris

3 000 000 kr


Svartviken— Kungsängen— Upplands-Bro

Kungsvägen 6E, 3 tr


Slutpris
3 000 000 kr

Svartviken— Kungsängen— Upplands-Bro

Stor centrumnära 4a med sjöutsikt!

113 väldisponerade kvadratmeter med högt belägen inglasad balkong i söderläge som bjuder på en vacker utsikt över Mälarens glittrande vatten. Öppen och ljus lägenhet, fri från insyn, med den trevliga sjöutsikten från likväl balkong och vardagsrum som från matplatsen där ryssgraven skymtas genom de stora fönsterpartierna. Trevlig planlösning med dubbla badrum, tre bra sovrum och en praktisk klädkammare.
Brf Svartviken med sin inramning av natur och Mälaren, trevliga atmosfär och väl omhändertagande av blomster och välskötta gårdar får man en känsla av stil och finess. Föreningen har god ekonomi och investerat väl genom att installera en ny bergvärmeanläggning och solceller för att få ned driftkostnaden. Det renderade i en minskning av de boendes månadsavgift samt att energiklassen gick får bra till toppen (energiklass B (A-G)). P-plats garanterad och nås på bekvämt avstånd samt närhet till Kungsängen centrum. Bostadsrättsföreningens lån per m² är ca 8 140 kr/m² (enl. årsredovisning från 2021).
Bostaden ligger nära Kungsängens centrum som erbjuder diverse allmänservice, restauranger och butiker samt buss och pendeltåg. Resan med tåget till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m.
Anmäl ditt intresse redan idag!


Boarea
113 kvm
Avgift
6 285 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-31

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2023-03-31. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.