Mandolinvägen 14 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Formidabel representationsvilla från Eurohus på återvändsgränd!

Slutpris
6 350 000 kr
Boarea/biarea
212/37 kvm
Driftkostnad
32 835 kr/år
Totalareal
1 001 kvm
Rum
6 rum (2-7 sovrum)
Såld
2020-02-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Mandolinvägen såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Mandolinvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett klassiskt och exklusivt Eurohus om 212 + 37 m² med exceptionellt stora sällskapsytor! Exemplarisk för representation av större sammankomster - vare sig det gäller "business or pleasure". Mycket flexibel planlösning där möjlighet finns att få upp till totalt 7 st. sovrum. Eurohus är 1980-talets Rolls-Royce med sin vackra estetik och påkostade materialval, som t.ex. genomgående parkett av regnskog. Med sitt läge längst in på lugn återvändsgata, inbäddad i sin vackra uppvuxna trädgård på 1 001 m² och granne med skogsparti får man en särdeles privat känsla trots villans iögonfallande storlek. På senare år har taket tvättats och målats, fasaden har målats om, fönstermarkiser har tillkommit, radiatorer har bytts ut, fiber har dragits in och garageporten har blivit fjärrstyrd. Asfalterad uppfart för flera besökare, gott om uteplatser och två fantastiska balkonger! Brunna är en idyll med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till stormarknad, golfklubb, svampskog och bad i Mälaren. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Besiktigat och energideklarerat. Se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Brunna

Brunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Gång- och cykelvägar samt naturen runt knuten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.