Månstensvägen 6

Månstensvägen 6

Slutpris

5 650 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Månstensvägen 6


Slutpris
5 650 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Välkommen till en villa med stora sällskapsytor både inne och ute!

En idyll för barnfamiljen! Stort hus med härligt tomt och fint läge mot skogen i mycket barnvänligt område. Ljust fint kök med köksö och god plats för matbord. Vardagsrum i vinkel med braskamin och öppen planlösning mot köket. Entréplanet rymmer även en tvättstuga med separat ingång, ett helkaklat duschrum samt ett förråd under trappen. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum där ett har en fransk balkong och ingång till en klädkammare. Stort allrum med vackert stort fönsterparti samt ett helkaklat badrum. Underbar trädgård med vackra planteringar och fruktträd. Stort garage och plats för 2-3 bilar på uppfarten. Tre separata förråd på baksidan. Marksten vid entrén och flera altaner med eller utan tak runt huset. Önskas fler sovrum finns plats och möjlighet att göra det i vardagsrummet på entréplan.

Mycket barnvänligt område med gångavstånd till förskola- och skola. Granne med skogen där vackra promenad- och löpspår samt Lillsjön med badplats erbjuds. Närhet till nya Brunna Park med stormarknad m.m. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm och Bålsta.


Boarea/biarea
154/27 kvm
Driftkostnad
29 238 kr/år
Tomtarea
854 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-14

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Månstensvägen såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Månstensvägen.

Boka värdering
Anna Lordin, kontaktperson i Kungsängen

Anna Lordin

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.