Månstensvägen 6 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

Välkommen till en villa med stora sällskapsytor både inne och ute!

Slutpris
5 650 000 kr
Boarea/biarea
154/27 kvm
Driftkostnad
29 238 kr/år
Totalareal
854 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Månstensvägen såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Månstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En idyll för barnfamiljen! Stort hus med härligt tomt och fint läge mot skogen i mycket barnvänligt område. Ljust fint kök med köksö och god plats för matbord. Vardagsrum i vinkel med braskamin och öppen planlösning mot köket. Entréplanet rymmer även en tvättstuga med separat ingång, ett helkaklat duschrum samt ett förråd under trappen. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum där ett har en fransk balkong och ingång till en klädkammare. Stort allrum med vackert stort fönsterparti samt ett helkaklat badrum. Underbar trädgård med vackra planteringar och fruktträd. Stort garage och plats för 2-3 bilar på uppfarten. Tre separata förråd på baksidan. Marksten vid entrén och flera altaner med eller utan tak runt huset. Önskas fler sovrum finns plats och möjlighet att göra det i vardagsrummet på entréplan.

Mycket barnvänligt område med gångavstånd till förskola- och skola. Granne med skogen där vackra promenad- och löpspår samt Lillsjön med badplats erbjuds. Närhet till nya Brunna Park med stormarknad m.m. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm och Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Att bo i Lillsjön

Naturskönt område med motionsspår och en kort promenad till Lillsjön med badplats om sommaren och skridskoåkning om vintern. Gångavstånd till förskola och skola.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.