Mullbärsstigen 29, 2 Tr / Ekhammar / Kungsängen / Upplands-Bro

Trevlig 1:a i Brf Ekhammar, högst upp i huset!

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 247 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mullbärsstigen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Mullbärsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast bokade visningar! Ring mäklaren, 0768771530.

Hörnläge högst upp! 1:a om 45 m² med låg avgift i uppskattad HSB förening! Ljus hall med gott om förvaring via 3 st garderober.
Ljust helkaklat duschrum. Kök med ljusa skåpluckor och plats för matbord intill fönster. Rymligt vardagsrum/sovrum (går att dela av med vägg om så önskas) med fransk balkong i väster. Förråd i anslutning till lägenhetens entré. Nära till matbutik, bad, buss m.m. Gångavstånd till Kungsängen centrum där du tar dig till Stockholm city på ca 27 minuter.

Bostadsrättsföreningen har lägst belåning/m² i Kungsängen med sina 993/m² (årsredovisning 2018)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Ekhammar

Ett mycket uppskattat område som erbjuder närhet till naturen, skolor, livsmedelsbutik och goda bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.