Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Parkstaden / Brunna Park / Pettersbergsvägen 18-1502

PENTHOUSE MED 2 GIGANTISKA TAKTERRASSER!

Drömmen kan gå i uppfyllelse! Nu har du chansen att förvärva en helt unik taklägenhet med två terrasser, en om ca 15 kvm och den andra om ca 27 kvm! Här kan solen njutas från tidig morgon till sen kväll.
Välkommen in i hallen som har ett praktiskt klinkergolv vid entrén. Resterande del av lägenheten har ett enhetligt parkettgolv. Till höger ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning, här finns utgången till den största takterrassen. Köket har vita luckor och grå bänkskiva samt vitvaror som glaskeramikhäll, ugn, fläkt, micro, diskmaskin, kyl och frys. Önskas tillval om t.ex. andra luckor eller bänkskiva så går det självklart att ordna. Till vänster, från hallen, nås det helkaklade badrummet en walk in closet och det stora sovrummet med utgång till den andra takterrassen. Badrummet har ett vackert klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar samt infällda spotlights i taket. Här finns en vägghängd wc, dusch med vikbara dörrar, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning, handdukstork och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Nybyggt flerfamiljshus i 6 våningar med hiss och förråd i källaren. Planerad inflyttning våren 2018.

Underbart området med blandad bebyggelse. Här erbjuds både naturen och en ny handelsplats som granne. Närhet till insjöar samt Mälarens vatten med badplatser och båtklubbar. Är du golfintresserad finns flera högklassiga golfbanor, bl.a Kungsängen GK och Bro Hof GK. Är det hästen som står i fokus för din del? Ja då finns den nya galoppbanan, Bro Park i kommunen och önskas ridskolor så finns det möjlighet till det. Kort promenad till Kungsängens IP. Äventyrsbad erbjuds i Bro. Är du bilburen så finns enkel access till E18 mot Stockholm och Enköping. Önskar du transportera dig med kommunala medel finns buss till bl.a Kungsängen station med pendeltåg mot både Bålsta och Stockholm. Tågresan till Stockholm central tar ca 27 minuter. Som sagt, ett lugnt och trivsamt boende med bekvämligheter i närområdet.

För information om priser och planritningar på övriga lägenheter se: Prislista, planritningar och lägenhetsbeskrivning under fliken "FAKTA", se "DOKUMENT & LÄNKAR". Totalt 65 lägenheter i ett 6 våningshus framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Genomgående mycket hög grundstandard i välplanerade lägenheter med fina materialval och ljusinsläpp. De flesta lägenheter har balkong, uteplats alt takterrass. Kök från Marbodal. Helkaklade badrum med golvvärme och infällda spotlights. Förråd till varje lägenhet finns i husets källare. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Parkstaden / Brunna Park
Pettersbergsvägen 18-1502
Slutpris: 3 125 000 kr
Boarea: 54,5 kvm
Avgift: 3 179 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 6 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen /
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.