Rankhusvägen 40A / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

Nytt toppmodernt hus i etablerat och populärt område!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
168 kvm
Driftkostnad
25 785 kr/år
Tomtarea
969 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Rankhusvägen såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rankhusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här behöver man verkligen inte kompromissa, vare sig med läget, storleken eller skicket! Platsbyggd och arkitektritad villa om ca. 170 m² som inrymmer det mesta en modern familj vill ha och behöver för att få guldkant på vardagen. Genomgående hög standard, låga driftkostnader, minimalt underhåll i många år och ingen fastighetsskatt i 15 år! Villan har bl.a. en centraldammsugare, vattenburen golvvärme i båda våningsplan, stjärnnätverk för fiber, ledspotlights i taken, ljus färgsättning, högkvalitativa materialval och moderna lösningar. Tomten är en skafttomt vilket ger ett mycket lugnt och privat läge. Villan säljs med tillhörande carport och förråd, grusad uppfart och infart, trädäck om ca. 30 m² i sydväst och grovplanerad tomt. Granne med Kungsängen centrum som erbjuder diverse allmänservice, restauranger och butiker samt buss och pendeltåg. Resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Även nära till Mälaren med badplatser och båtklubbar samt fina strövområden. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen till Ditt nya kvalitetshem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration