Ringvägen 14, 1tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Stambytt 2:a om 53 m² i centrum med utbyggd balkong!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
53,2 kvm
Avgift
3 715 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-08-06. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyligen stambytt 2:a om 53 m²! Balkongen byggs för tillfället ut och kommer att vara inglasad. Lägenheten är belägen i centrala Kungsängen, ett par minuters promenad till p-tåg, livsmedel, fik, restaurang mm. Helkaklat badrum med golvvärme, uttag för tvättmaskin. Rymligt kök med fullstor kyl och frys. Ny elcentral (jordfelsbrytare) och säkerhetsdörr.

Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd i entréplan och tvättstuga i källarplan samt nära till parkeringsplats. Fin innergård gård med grill- och uteplats, fotbollsplan samt lekplats. På lagom avstånd finns idrottsplats, sportbar, golfbana, fina grönområden, ridskola/stall samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Inre reparationsfond om 2037 SEK. Föreningens belåning per kvm 5457 SEK (obelånad förening före stambytet)

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration