Rubinstigen 14 / Lillsjön / Kungsängen / Upplands-Bro

Gavel-3:a med rejäl balkong i populär förening!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 096 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rubinstigen såldes av oss 2020-06-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rubinstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss!
Gavel-3:a om 75 m² med rejäl balkong! Hemtrevlig bostad, ljust kök med lantlig känsla, utrustat med kyl, frys, inbyggd ugn och micro, spishäll samt diskmaskin. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Genomgående parkettgolv i bostaden, klinkergolv i köket, två rejäla sovrum. Nytt innertak som ger en bra känsla! Mycket populär förening. Rymlig klädkammare med hyllplan i bostaden. Balkong finns även på entrésidan med solläge i söder.

157 parkeringsplatser på 152 lägenheter, kösystem sköts av HSB. Gästparkering finns. Gemensam grovtvättstuga, föreningslokal samt bastu finns att låna, övernattningslägenhet går att hyra för 150 kr / natt.

Utförda renoveringar:
Fönsterbyte 2008
Fiber 2019
Vind tilläggsisolerad 2019
Fasad och balkongrenovering 2018-2021 (längan som denna bostad ligger i är redan avklarad)

Välskött och omtyckt HSB-förening. Föreningens lån / kvm 2 280 kr (2018). Föreningen ligger på en höjd i området. Är du intresserad av natur och motion finns elljusspår runt knuten, 5 minuter till Lillsjöns naturreservat och hundrastgård. Förskola, skola samt kommunikation allt inom 5 minuters promenad, bussen tar dig till pendeltåg och centrum på 9 minuter.
Utvändigt förråd medföljer bostaden, 9 m² stort. Odlingslott i anslutning till förråd finns att nyttjas om så önskas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Lillsjön

Naturskönt område med motionsspår och en kort promenad till Lillsjön med badplats om sommaren och skridskoåkning om vintern. Gångavstånd till förskola och skola.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.