Sandviksvägen 18 A

Sandviksvägen 18 A

Slutpris

4 095 000 kr


Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Sandviksvägen 18 A


Slutpris
4 095 000 kr

Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Superfint parhus med ett av områdets bästa lägen!

Väldigt fint och välbevarat bostadsrättsparhus om 125 m² i två fullstora plan uppfört 2016!
Hemtrevlig gaveltomt med kanske områdets finaste läge - sydväst mot grönska på trädgårdssidan och fritt mot allmänning på entrésidan! Barnvänligt kvarter med ett naturreservat runt knuten och endast ca. 700 meter till svalkande bad i Lillsjön samt fina naturstråk som gör det enkelt att trivas på hemmaplan!
Gott om plats för umgänge med dubbla altaner i trä varav den stora i skyddat sydvästläge anlades 2020. Plan trädgårdstomt med många soltimmar som är vackert inramad med ett nytt staket och stödmur (2019). Parhuset har genomgående målade vita väggar, ekparkettgolv, fina ljusinsläpp med många fönster, bra rymd med öppen social planlösning samt infällda ledspotlights (2019) i hallen och köket. Köket är från Marbodal, vitvaror från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Allt är mycket välbevarat, med hög kvalitet och nykänsla!
Fiber är indraget och i direkt anslutning till huset finns ett isolerat och uppvärmt förråd samt carport med asfalterad uppfart och gott om plats. Energisnålt parhus som har ett vattenburet värmesystem via frånluftsvärmepump. Området är mycket lugnt och barnvänligt med närhet till naturen, gång- och cykelavstånd till förskolor, skolor, busshållplats och handelsplatsen Brunna Park. I anslutning till detta parhus finns en gratis gästparkering. Här kommer hela familjen att trivas - välkommen!


Boarea
125 kvm
Avgift
4 700 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.