Skolvägen 13

Skolvägen 13

Slutpris

5 500 000 kr


Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Skolvägen 13


Slutpris
5 500 000 kr

Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Rymlig 40-tals villa med uppvuxen trädgård. Promenadavstånd till Kungsängen C.

Endast 8-10 minuter promenad från Kungsängens centrum och pendeltågsstationen hittar ni denna charmiga 1940-tals villa. Vacker grusgång leder fram till den insynsfria uppvuxna trädgården med ett väldigt privat läge. Här finns fruktträd, perenna växter, bär och buskar på trivsamt kuperad tomt som kittlar båda smak och doftsinnet. Bostaden har ett trivsamt modern kök på entréplan med matplats intill fönster. Stort vardagsrum med dubbeldörrar och utgång till trädgården samt matrum innanför. Övre plan har tre rymliga sovrum varav ett har utgång till balkong. Helkaklat modernt duschrum med spotlights i tak. Källarplan rymmer gillestuga, rymlig tvättstuga, wc samt duschrum och ett praktiskt gästrum/tonårsrum. Källarplan har även gott om förvaring via två matkällare och flertalet garderober -utgång till förrådsutrymme under uteplats, perfekt för trädgårdsredskap utemöbler. Friliggande garage med förråd. Fiber finns indraget. Resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Kungsängen centrum erbjuder bl.a. diverse allmänservice, restauranger och butiker. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Gångavstånd till Mälaren med badplatser och båtklubb samt fina strövområden. Besiktigat och energideklarerat!


Boarea/biarea
148/74 kvm
Driftkostnad
42 097 kr/år
Tomtarea
1 250 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.