Torget 9, 4tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Centralt belägen 3:a i Kungsängen med nytt badrum!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
4 205 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget 9, 4tr såldes av oss 2018-01-10. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 3:a i mycket populära och centralt belägna brf Utsiktshöjden. Bostaden ligger på 4 trappor och har balkong mot den lugna innergården. Lägenheten har genomgått stambyte 2016/2017 och har därmed ett modernt helkaklat badrum med badkar. Köket är ljust och har plats för matbord samt viss utsikt mot Mälaren. Möjlighet till matplats finns för större sällskap i matrummet, matrummet övergår i vardagsrum där det finns plats för soffa. Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg. Prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på gröna udden samt vid Ryssgraven. Fina naturområden på cykelavstånd med gott om svamp och bär samt flertalet båtklubbar. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Till lägenheten finns det ett vindsförråd och i källaren finns det tvättstuga, barnvagns och cykelförråd.Föreningen är lågt belånad med sina ca 3 640 kr/per m² bostadsyta (årsredovisning 2016).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration