Drottningvägen 5B

Drottningvägen 5B

Slutpris

1 800 000 kr


Lidingö

Drottningvägen 5B


Slutpris
1 800 000 kr

Lidingö

- ACCEPTERAT PRIS!
- KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!
- FLEXIBELT TILLTRÄDE -

Varmt välkommen till denna trevliga 1:a högst upp i huset med en fantastisk utsikt över föreningens trädgård. Lägenheten är ljus och rymlig, och i vardagsrummet kan du njuta av den härliga kvällssolen genom de stora fönsterpartierna som vetter åt väster. Det finns även en separat sovalkov med plats för en 120 cm säng samt en stor klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat i naturnära toner och köket är modernt och fräscht med moderna vitvaror.

Denna lägenhet tillhör en stabil äkta förening som består av 30 lägenheter. Föreningen har en god ekonomi och inga större renoveringar är planerade. Här finns flera gemensamhetsanläggningar samt en trevlig uteplats där du kan njuta av grillmöjligheter och umgås med grannarna.

På Drottningvägen bor du i ett lugnt och trivsamt område med en charmig mix av villor och bostadsrätter från olika tidsperioder, från sekelskifteshus till moderna byggnader från 2000-talet. Här har du närhet till vackra grönområden och havet, samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter och bra kommunikationer.

Endast en kort promenad bort ligger Lidingö Centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, närservice och en välsorterad livsmedelsbutik. Det är verkligen en bekväm och trivsam plats att bo på. Varmt välkommen på visning och upptäck själv allt som denna härliga lägenhet och omgivning har att erbjuda!


Boarea
29 kvm
Avgift
2 462 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Drottningvägen såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Drottningvägen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.