Lillåkersvägen 38

Lillåkersvägen 38

Slutpris

3 300 000 kr


Gångsätra / Larsberg— Lidingö

Lillåkersvägen 38


Slutpris
3 300 000 kr

Gångsätra / Larsberg— Lidingö

Rymlig hörnlägenhet med inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna härliga hörnlägenhet med inglasad balkong om 7kvm! Detta är ett stort och luftigt hem med tre sovrum, ett omfångsrikt vardagsrum samt ett kök med utrymme för matplats. Hallen är lägenhetens nav och har gott om förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob till höger om entrén. Sovrummen är samtliga försedda med mjuk färgsättning på väggar och har generösa omfång. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, arbetsplats och andra trivselmöblemang. Vardagsrummet är hemtrevligt och spatiöst, här finns yta nog för soffgrupp, bord, mediamöbel och annan möblemang. Generöst med ljusinsläpp kommer ifrån stora fönsterpartier. Här belägras även utgång till inglasad balkong med fantastiska möjligheter för utemöbler samt blomsterkrukor. Badrum med dusch, wc, spegelskåp och tvättpelare. Separat WC för gäster. Köket är utformat för att vara socialt och har gott om ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti intill matplats.

Här bor ni i en socialmiljö med närhet till Larsbergs
Centrum och alla dess kommunikationer och närservice!


Boarea
91 kvm
Avgift
3 659 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.