Lillåkersvägen 38 / Gångsätra / Larsberg / Lidingö

Rymlig hörnlägenhet med inglasad balkong!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
3 659 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillåkersvägen såldes av oss 2018-08-30. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Lillåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gångsätra / Larsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna härliga hörnlägenhet med inglasad balkong om 7kvm! Detta är ett stort och luftigt hem med tre sovrum, ett omfångsrikt vardagsrum samt ett kök med utrymme för matplats. Hallen är lägenhetens nav och har gott om förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob till höger om entrén. Sovrummen är samtliga försedda med mjuk färgsättning på väggar och har generösa omfång. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, arbetsplats och andra trivselmöblemang. Vardagsrummet är hemtrevligt och spatiöst, här finns yta nog för soffgrupp, bord, mediamöbel och annan möblemang. Generöst med ljusinsläpp kommer ifrån stora fönsterpartier. Här belägras även utgång till inglasad balkong med fantastiska möjligheter för utemöbler samt blomsterkrukor. Badrum med dusch, wc, spegelskåp och tvättpelare. Separat WC för gäster. Köket är utformat för att vara socialt och har gott om ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti intill matplats.

Här bor ni i en socialmiljö med närhet till Larsbergs
Centrum och alla dess kommunikationer och närservice!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration