Radiovägen 25 / Dalénum / Lidingö

Fantastisk trea med underbar sjöutsikt och stor balkong i söder!

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 748 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radiovägen såldes av oss 2017-06-26. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Radiovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalénum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar trea med frontläge mot vattnet – helt fantastisk sjöutsikt och stor balkong - Ett exklusivt boende utöver det vanliga!

Mycket bra planerad ljus gavellägenhet med balkong i härligt söderläge och sjöutsikt - Här kan du njuta för fullt - ett perfekt uterum sommartid. Tack vare den öppna planlösningen finns det plats för många nära och kära till bords om så önskas. Från vardagsrummet kommer du ut till den stora balkongen. Fullutrustat stilrent kök. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum där det större har bra förvaring i skjutdörrsgarderob. I hallen finns mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt intill hallen finns en stor klädkammare. Säkerhetsdörr.

Här bor du lyxigt och exklusivt alldeles intill vattnet, Dalénums bästa sjöläge!

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker.
För den sportintresserade finns Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längd skidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs.

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss.
Lidingöbanan nås från Agastation ca 500 meter som tar ca 11 min till Ropsten. Spårväg City från Nybroplan och Kungsholmen kommer i framtiden att anknyta till Lidingöbanan ända till Gåshaga station.
Buss stannar vid Agaplan och går till Ropsten för byte till t-bana eller buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration