Idrottsvägen 3 / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea/biarea
110/70 kvm
Driftkostnad
30 398 kr/år
Tomtarea
1 599 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Idrottsvägen såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Idrottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa på stor insynsskyddad tomt med pool och underbart sydvästläge i centrala Märsta - gångavstånd till allt. Poolen har en bekväm trapp vilket gör det lätt att gå ned/upp och värms upp av bergvärmepump. Parkeringsutrymme för flera fordon på båda sidorna om villan och ett fristående garage med förråd. Bergvärmepump tillsammans med luft-/luftvärmepump ger mycket låga driftskostnader.

På entréplan finns kök med anslutning till ett rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplats, delvis under tak, samt pool. På entréplan finns totalt fyra sovrum och två våtutrymmen som ger gott om utrymme för en stor familj. I källarplan finns ytterligare ett sovrum, stora förrådsutrymmen samt ett allrum (perfekt som relax) som ansluter till bastu/dusch-/tvättutrymme.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration