Sök Meny
Såld

Sigtuna / Märsta - Märsta - Centralt / Idrottsvägen 1

Rymlig 2-plansvilla med högt och underbart läge på insynsskyddad gaveltomt i centrala Märsta. Stor tomt med uppvärmd pool, fruktträd, bärbuskar, vacker stenläggning och mur. Poolen har trapp vilket gör det lätt att gå upp/ned samt ett pooltak vilket förlänger badsäsongen och sänker uppvärmningskostnaden. Modernt vitt kök med stora arbets- och gemenskapsytor, svart granithäll samt öppen planlösning mot vardagsrum med eldstad och utgång till stor balkong. På balkongen finns ett mysigt spabad med praktisk anslutning till dusch/wc. Villan är utrustad med solpanel och bergvärmepump som ger låga driftskostnader, vattenburen golvvärme på båda plan, två eldstäder, helkaklade toa/dusch-/badrum både på entré- och övre plan, centraldammsugare och ett exklusivt TV- och audiosystem både inne och ute. Ett hus utöver det vanliga med stora sociala ytor och hög trivselfaktor!

Sponsrade länkar
Sigtuna / Märsta / Märsta - Centralt
Idrottsvägen 1
Slutpris: 6 400 000 kr
Boarea/biarea: 204/8 kvm
Driftkostnad: 42 750 kr/år
Tomtarea: 1528 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Idrottsvägen