Karlsborgsvägen 121

Karlsborgsvägen 121


Märsta - Sundveda— Märsta— Sigtuna

Karlsborgsvägen 121Märsta - Sundveda— Märsta— Sigtuna

Hus i toppskick i barnvänliga Sundveda!

Välkommen till ett mycket fint hus i toppskick i mysiga Sundveda!

I det här fina röda huset med vita knutar är alla stora renoveringar gjorda och det är bara att flytta in!
Entréplanet består av ett snyggt totalrenoverat kök från år 2021, vardagsrum, två sovrum samt ett duschrum med tvättutrymme som renoverades år 2015. De flesta golven är utbytta år 2018 till ekparkett och alla väggar och tak är ommålade år 2020-2021.
På det övre planet finns det två sovrum som renoverades år 2016 samt ett badrum som är helkaklat och har klinkergolv med golvvärme. Badrummet renoverades år 2013.

På baksidan av huset finns en stor trädäckad uteplats med ett förråd och ett spabad.
Vid sidan av huset finns ett garage med en inredd vind för förvaring. Utanför garaget finns plats för två bilar. Här finns en laddbox för elbil.

Området är mycket lugnt och trivsamt och det är gångavstånd till skola och förskola! Här har man också närheten till naturen samt till busshållsplatsen där bussar mot Märsta Station eller Sigtuna går. Från Märsta Station går det pendeltåg till både Uppsala och Stockholm.


Boarea
ca 101 kvm
Avgift
5 603 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Karlsborgsvägen såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Karlsborgsvägen.

Boka värdering
Helena Bohman
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad