Murkelvägen 3

Murkelvägen 3


Märsta - Norrbacka— Märsta— Sigtuna

Murkelvägen 3Märsta - Norrbacka— Märsta— Sigtuna

Enplansvilla med toppenläge

Enplansvilla med mycket bra läge invid allmänning med naturtomt i populärt område. Uteplats under tak med perfekt västerläge och eftermiddags-/kvällssol.

Villan har ljusa fina ytskikt och är mycket väl omhändertagen med renoverade våtutrymmen med golvvärme, 3-glasfönster, renoverat yttertak, ombyggt kök, luftvärmepump, tilläggsisolerad vind och fiberanslutning.

Villan har en bra planlösning för en familj. Ursprunglig planlösning har fyra sovrum vilket är enkelt att återställa om man önskar ytterligare ett sovrum.

Du möts av en rymlig hall med fönster, klinker, el golvvärme, luftvärmepump och flera klädförvaringsutrymmen. En gästtoalett och ett duschrum med toalett med bra läge vid entrén i hallen. Ljust modernt kök med vita luckor, matplats med markis och västerläge. Öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till uteplats under tak. Köket ansluter även till en praktisk groventré med tvättutrymme. Tre sovrum med garderober, varav ett med utgång till uteplats och gräsmattan på baksidan.

Välskött trädgårdstomt som känns mycket större eftersom den gränsar till naturtomten på baksidan - perfekt lekplats för de små.

Garageuppfart med plats för en bil samt ett kallgarage med elstyrd port. Vidbyggt garaget finns ett förråd med separat dörr.

Barnvänligt område nära till omtyckta skolor och naturområden.

Välkommen på visning!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
30 825 kr/år
Tomtarea
489 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Murkelvägen såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Murkelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad