Södergatan 14

Södergatan 14

Slutpris

1 900 000 kr


Märsta - Centralt— Märsta— Sigtuna

Södergatan 14


Slutpris
1 900 000 kr

Märsta - Centralt— Märsta— Sigtuna

Ljus och fin 3:a med inglasad balkong

Ljus och mycket fin +55-lägenhet på våning 5 med hiss. Stor inglasad balkong med västerläge och underbar utsikt. Bra med förrådsutrymmen, helkaklat duschrum och fönster i tre väderstreck. Centralt läge mellan Märsta centrum och Märsta station.

Lägenheten har säkerhetsdörr och en rymlig hall med en stor klädkammare/förråd. Två sovrum direkt till vänster och sedan ett stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, nästan som ett extra rum. Vardagsrummet ansluter till matplats med utrymme för runt eller avlångt bord. Kök med spishäll, diskmaskin, inbyggnadsugn på bekväm arbetshöjd och fönster som ger ljusinsläpp. Rymligt helkaklat duschrum med frostat fönster ger vädringsmöjlighet. Förråd, ca 1,40×2,60 m, i källarplan.

Trevlig och familjär HSB-förening för +55 vilket innebär att köparen måste vara minst 55 år. I bostadsrättsföreningens fastighet finns en trevlig samlingslokal med bl.a braskamin, kök och kökstillbehör. Det finns även en mindre snickarverkstad samt ett motions-/hobbyrum.

Bekvämt boende nära till parkeringsplats och med sopnedkast direkt utanför lägenhetsdörren. Porttelefon med kameraövervakning. I anslutning till entrén finns frisör, restauranger, vårdcentral m.m.


Boarea
85 kvm
Avgift
5 928 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Södergatan såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Södergatan.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.