Stockholmsvägen 26A

Stockholmsvägen 26A

Slutpris

1 795 000 kr


Märsta - Centrum— Märsta— Sigtuna

Stockholmsvägen 26A


Slutpris
1 795 000 kr

Märsta - Centrum— Märsta— Sigtuna

Mysig tvårumslägenhet med låg avgift i centralt och lugnt läge!

Välkommen hit till Centrala Märsta och en tvårummare om 54.5 kvadratmeter med mycket låg månadsavgift! Denna 1950-talslägenhet är ljus, mysig och erbjuder bland annat högt i tak – ett trevligt boende med fina ytskikt.
P-plats med elstolpe hyrs av nuvarande ägare precis utanför dörren och kan övertas av köparen för en förmånlig kostnad.

BRF Söderhöjden är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, goda hyresintäkter och mycket låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, gästparkering och grillplats. I månadsavgiften om 2 344 kronor ingår bostadsrättstillägg, vatten, stort vindsförråd, källarförråd och värme. Se gärna föreningens informativa hemsida för mer information: http://soderhojden.bostadsratterna.se

Här i Centrala Märsta är det lätt att trivas – läget på Stockholmsvägen är fenomenalt! Här bor du centralt men samtidigt lugnt med Märsta Centrum alldeles runt hörnet och Märsta Station en kort promenad bort. Det här är ett boende som klippt och skuret för er som vill bo centralt i Märsta med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala och Arlanda.


Boarea
54.5 kvm
Avgift
2 344 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på stockholmsvägen såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på stockholmsvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.