Stockholmsvägen 26A / Märsta - Centrum / Märsta / Sigtuna

Mysig tvårumslägenhet med låg avgift i centralt och lugnt läge!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
54,5 kvm
Avgift
2 344 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stockholmsvägen såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på stockholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Centrala Märsta och en tvårummare om 54.5 kvadratmeter med mycket låg månadsavgift! Denna 1950-talslägenhet är ljus, mysig och erbjuder bland annat högt i tak – ett trevligt boende med fina ytskikt.
P-plats med elstolpe hyrs av nuvarande ägare precis utanför dörren och kan övertas av köparen för en förmånlig kostnad.

BRF Söderhöjden är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi, goda hyresintäkter och mycket låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, gästparkering och grillplats. I månadsavgiften om 2 344 kronor ingår bostadsrättstillägg, vatten, stort vindsförråd, källarförråd och värme. Se gärna föreningens informativa hemsida för mer information: http://soderhojden.bostadsratterna.se

Här i Centrala Märsta är det lätt att trivas – läget på Stockholmsvägen är fenomenalt! Här bor du centralt men samtidigt lugnt med Märsta Centrum alldeles runt hörnet och Märsta Station en kort promenad bort. Det här är ett boende som klippt och skuret för er som vill bo centralt i Märsta med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration