Jakobsdalsvägen 27 / Nacka / Nacka Strand

Hörnlägenhet med fritt läge - möjlig trea - Stabil förening!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 112 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jakobsdalsvägen såldes av oss 2017-12-09. Se alla våra försäljningar i Nacka Strand samt även på Jakobsdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring Andreas för mer information och visning! - Hörnlägenhet med fritt läge - möjlig trea - Stabil förening med god ekonomi!
Välkommen till en stor och välplanerad tvåa med genomgående gott skick och balkong med underbar utsikt! Nu har ni chansen att bo i en stor tvåa med möjlighet till ett extra sovrum om behovet skulle finnas. Planlösningen ger utrymme till ett tilltaget sovrum med gott om förvaring. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till bostadens balkong med utsikt över Stockholms inlopp. I det renoverade köket finns alla förutsättningar för att lyckas med matlagningen och vid matplatsen ryms ni ca 8-10 personer. Föreningen ombildades 2016 och har i år amorterat ca 34 miljoner på sina lån och har dryga 20 miljoner i kassan. Det finns 14 hr kvar i föreningen (dolda tillgångar) En ambitiös och stabil föreningen med en väldigt ljus framtid.

I Nacka Strand bor ni med direkt närhet till både natur och service, med bara några minuters promenad har ni båt och busstrafik till stad och skärgård samt Nacka forum med sitt generösa utbud.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration