Solparksvägen 13, lgh E1201 / Solbacka / Norrtälje / Nyproduktion

Stor balkong och burspråk i köket

Brf Strandängen
Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 609 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solparksvägen såldes av oss 2016-08-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solparksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket generöst tilltagen balkong i härligt sydostläge om ca 19 m² erbjuder plats för samvaro och livskvalité. En mycket välplanerad trea om rymliga 80 m² där köket med dess trevliga burspråk utgör en central del av bostaden. Hög grundstandard där du som är med från start kan sätta din egen personliga prägel på inredningen. Här bor du modernt och komfortabelt med närhet till både hav, stad och natur. Ett kännetecken för lägenheterna i är de väldisponerade planlösningarna med en generöst tilltagen uteplats eller balkong i härliga utsiktslägen. Till varje lägenhet hör även ett lägenhetsförråd. Välkommen hem till Solbacka Strand, ett nyproducerat skärgårdsboende i den vackra småstaden Norrtälje.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration