Hamndalsvägen 9

Hamndalsvägen 9

Slutpris

2 125 000 kr


Sänsjö— Norrtälje

Hamndalsvägen 9


Slutpris
2 125 000 kr

Sänsjö— Norrtälje

Insynsskyddad sommaridyll med sjöglimt, gästhus & båtplats 300 m från havet!

Välkommen till Hamndalsvägen 9, i attraktiva Sänsjö! Högt belägen insynsskyddad hörntomt med lättskött natur- och trädgårdstomt med vackra ekar, fin sjöglimt och utsikt över fält och skog. Perfekt badrocksavstånd 300 meter från huset till områdets fina badstrand, badberg och båtplats. Härifrån kommer du ut till Norrtäljeviken och sen vidare ut till en fantastisk skärgård, där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka.

Välskött vinterbonat fritidshus om 50 kvm att nyttja året runt, som har byggts ut och renoverats till dagens fina skick med två bra sovrum, stort vardagsrum som ligger öppet mot köket, braskamin, stilrent kök med integrerade vitvaror, matplats för 6-8 personer, helkaklat duschrum med toalett, golvvärme och förberett för tvättmaskin. På trädäcket njuter du av solens strålar från förmiddag till kväll, perfekt soldäck med rofylld utsikt. På altan samlas alla för middag där kvällssolen gör sig påmind.

Tomten ligger skyddat och liknar en solig innergård, fastigheten gränsar till stor samfälld skog som bjuder på fin svamp och bärplockning. Vidare på tomten finns ett fint gästhus om 30 kvm med öppet tak upp till nock och egen altan, två förråd och carport. Här finns också plan gräsyta för spel och lek. Sänsjö är ett lugnt område med fin gemenskap, traditionellt midsommarfirande på midsommarängen och kräftskiva firas på badstranden årligen. Gångavstånd till SL-busshållplats 2,5 kilometer från huset, prisbelönat bageri på cykelavstånd 5,5 kilometer och matbutik Vreta handel 5,5 kilometer bort.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
27/4 kvm
Driftkostnad
18 456 kr/år
Tomtarea
2 078 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på hamndalsvägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på hamndalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.