Rådavägen 167

Rådavägen 167


Norra Råda— Norrtälje

Rådavägen 167



Norra Råda— Norrtälje

Unik chans att förvärva en snart bebyggd tomt med huset efter dina drömma!

Är drömmen om att bo i ett nybyggt hus, som du själv kan påverka, med vacker sjöutsikt, med naturen som granne i en sommaridyll? ? Då har ni hittat rätt!

Ypperlig chans att få skapa ditt egna drömboende från start till mål. Här är planen redan satt där du får välja detaljerna. Fin sommar stuga som kommer uppföras med smakfulla, moderna och bra standard. Här bord du kompromisslöst mitt i en sommar idyll. Huset kommer kunna nyttjas som åretruntbostad. Huset kommer byggas i samma stuk som grannhuset.

Fastigheten är idag en obebyggd tomt som säljs med ett entreprenadavtal med Gustavsbergs Bygg & Konsult (grundat 1995!) som sköter både pappersarbetet och bygget, du får chansen att vara med och välja inredning, planlösning och detaljval.
Se gärna på bilder och bifogade dokument vart huset kommer placeras samt specifikationer gällande uppförande av huset(se situationsplan) . Förhandsbesked för nybyggnad av ett fritidshus. Snabb byggtid med endas 4 veckor till godkänt bygglov.

Som lök på laxen har man även sjöutsikt samt gångavstånd till ett väl anordnat och populärt bad vid Råda sjön. Bra avstånd till närmsta tätort och Norrtälje.

Om tillträde kan ske omgående kan inflyttning ske till hösten.

Trädgårdstomt om 3 283 kvm iutanför detaljplanerat område, gropen kommer fyllas igen av nuvarande ägare enligt marknivån på bilderna, den kommer ej fyllas ända upp då du som ägare kommer få välja nyttjande av tomten. Här kan man bygga en pool eller ett trevligt trädgårdsland.

Avlopp - ej anlagt. Men ingår i entreprenaden.
Vatten - Egenborrad brunn(året om vatten) som delas med blivande fastighet NORRA RÅDA 2:26 (grannen) via servitut.
El - finns vid tomten.
Fiber - ej anslutet. (Se mer under fiber info)

Möjlighet finns att förvärva tomten enbart för 1 000 000 SEK.

Råda- en strategisk bra punkt för familjen, mellan orterna Norrtälje och Älmsta - når du på ca 10-20 minuters bilfärd eller en trevlig cykeltur till allmän service och flertalet aktiviteter för barnen. På bekvämt avstånd når du populära Edblads i Gåsvik, en välbesökt smyckesbutik samt restaurang, ett måste för sommaren! Närmsta tätorten är Älmsta och där finner du en välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta, apotek, ombud för systembolaget m.m.! Välbesökta Eckerö linjen i Grisslehamn är också ett resmål som passar familjen. även ett fantastiskt spahotell som ligger vacker mot Ålandshav är ett måste, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn.
Distans:
- Norrtälje ca 17 km.
- Älmsta ca 9 km
- Grisslehamn ca 2,5 mil
Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!



Fiber info: Finns installationspunkt från andra sidan Rådavägen från Norrtälje Energi (https://norrtalje.stadsnatsportalen.se/anslut/kampanj/495) och Telia (https://anslutning.telia.se/).
Norrtälje Energi nås på tel 0176 - 718 00.

Tillträde flexibelt, avstyckning är klar.

Varmt välkommen på visning, eller åk förbi och kika när det passar er!


Tomtarea
3 283 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE NORRA RÅDA 2:65
Såld
2022-06-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Rådavägen såldes av oss 2022-06-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.