Granåsvägen 15

Granåsvägen 15

Slutpris

2 525 000 kr


Roslagsbro - Ropnäs— Norrtälje

Granåsvägen 15


Slutpris
2 525 000 kr

Roslagsbro - Ropnäs— Norrtälje

Charmigt vinterbonat fritidshus med båtplats och stor gäststuga

Välkommen till ditt nya paradis på Granåsvägen 15 i Norrtälje! Här finns allt du behöver för att leva en bekväm och önskvärd livsstil. Det charmiga fritidshuset erbjuder tre mysiga rum på 74 kvm och en stor inglasad altan med fantastisk trädgård. Det perfekta stället att umgås med vänner och familj.
Fastigheten erbjuder ett stort gästhus fördelat på två rum på hela 22kvm med en egen altan där gästerna kan avnjuta morgon kaffet. Vidare finns flera förrådsbyggnader samt ett båtgarage. Det finns också ett fint litet växthus med indragen el.

Du kommer att älska trädgårdstomten som inbjuder till lek och spel och för den trädgårdsintresserade finns fina odlingsmöjligheter med flera trädgårdsland och odlingsbänkar.. Till fastigheten ingår en båtplats. Den vackra tomten och de gröna omgivningarna kommer att göra att du känner dig avkopplad och som hemma direkt. Njut av sommarkvällarna med grillning på dom mysiga altanerna.

Om du längtar efter det perfekta stället att koppla av och ha roligt, är detta den prisvärda lösningen!
Välkommen på visning för att uppleva allt själv.


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
20 820 kr/år
Tomtarea
2 286 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Granåsvägen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Granåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.