Åkerbärsvägen 15 A / Solbacka / Norrtälje

Missa inte denna fantastiska tvåa med egen uteplats och trädgård, nyskick från 2017!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 252 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbärsvägen såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Åkerbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastiskt trevlig lägenhet som verkligen är något utöver det vanliga. Ett perfekt boende för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende med radhuskänsla utan trappor. Här njuter du av egen trädgård, altan med kvällssol, egen entré med parkering direkt utanför i nyskick från 2017. Genomgående ljusa fina materialval och välplanerade ytor med bra förvaring. Solbacka By är ett mycket trevligt område med låg bebyggelse och härlig atmosfär. Lägenheten ligger mycket bra placerad i området i ett hus med endast fyra lägenheter. Fint soligt läge på husets gavel med fönster åt både öster, söder och väster. Altan och trädgård ligger med eftertraktat västerläge där eftermiddags och kvällssol strålar. Ett boende som verkligen behöver upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration