Åkerbärsvägen 15 A

Åkerbärsvägen 15 A

Slutpris

1 550 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Åkerbärsvägen 15 A


Slutpris
1 550 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Missa inte denna fantastiska tvåa med egen uteplats och trädgård, nyskick från 2017!

Välkommen till en fantastiskt trevlig lägenhet som verkligen är något utöver det vanliga. Ett perfekt boende för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende med radhuskänsla utan trappor. Här njuter du av egen trädgård, altan med kvällssol, egen entré med parkering direkt utanför i nyskick från 2017. Genomgående ljusa fina materialval och välplanerade ytor med bra förvaring. Solbacka By är ett mycket trevligt område med låg bebyggelse och härlig atmosfär. Lägenheten ligger mycket bra placerad i området i ett hus med endast fyra lägenheter. Fint soligt läge på husets gavel med fönster åt både öster, söder och väster. Altan och trädgård ligger med eftertraktat västerläge där eftermiddags och kvällssol strålar. Ett boende som verkligen behöver upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 252 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-03-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.