Åkerbärsvägen 9 A

Åkerbärsvägen 9 A

Slutpris

1 900 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Åkerbärsvägen 9 A


Slutpris
1 900 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Missa inte denna fantastiska tvåa med egen uteplats och trädgård, toppskick från 2017!

Välkommen till en fantastiskt trevlig lägenhet som verkligen är något utöver det vanliga. Ett perfekt boende för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende med radhuskänsla utan trappor. Här njuter du av egen trädgård, altan om ca 30 m² med kvällssol samt egen entré till bostaden med parkering direkt utanför, allt i mycket välhållet skick från byggnadsåret 2017.

Lägenheten är mycket trevligt planerad och ytorna nyttjas på bästa sätt med gott om förvaring och fantastiskt ljusinsläpp. Lägenhetens mittpunkt är såklart kök och vardagsrum som enkelt kan anpassas efter vardag som fest. Genomgående ljusa fina materialval, stora fönster och takhöjd över standard ger bostaden en luftig känsla. Lägenheten ligger mycket bra placerad i området i ett hus med endast fyra lägenheter. Solbacka By är ett mycket trevligt område med låg bebyggelse och härlig atmosfär. Fint soligt läge på husets gavel med fönster åt både öster, söder och väster. Altan och trädgård ligger med eftertraktat västerläge där eftermiddags och kvällssol strålar.

I Solbacka bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till kommunikationer som tar dig till centrala Norrtälje om du inte väljer att ta strandpromenaden till centrum längst med Norrtäljeviken. I området finns förskola och det är gång/cykelavstånd till skola. Solbacka ligger omgivet av vacker natur med ekbackar, kolonilotter och närhet till vattnet. Fina promenadstigar finns i naturreservatet Lindholmen. Närheten till stan och alla bekvämligheter i kombination med ett lugnt uppvuxet område vid vattnet finner du i Solbacka. Sammantaget bor du här i närhet till både natur, matbutiker, förskola/skola och kommunikationer.

Ett boende som verkligen behöver upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 542 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2022-02-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.