Ängsbodavägen 6

Ängsbodavägen 6

Slutpris

3 325 000 kr


Marholmen— Norrtälje

Ängsbodavägen 6


Slutpris
3 325 000 kr

Marholmen— Norrtälje

Mycket välvårdat med stora altaner

Mycket välvårdat hus passande både som permanentboende eller sommarnöje. Härligt stora altaner i tre väderstreck. Vedeldad eller eluppvärmd pool på altandäcket där du kan njuta av solnedgången över ängarna och vara privat i insynsskyddat läge. På altandäcket finns gästvänligt utekök med diskbänk, grill och fin avlastningsyta i gjuten betong. Huvudhuset är uppfört 2008 och är 80 kvm med loft och källare. I entréplanet finns 2 sovrum, duschrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och öppet till nock. Värmande braskamin och stora glasade partier som ger härligt ljus åt rummet. På loftet finns plats för 2 sovrum och avdelning för tv-soffa. I källarvåningen finns pannrum, tvättstuga och möjlighet att vidareutveckla och inreda med hörnbadkar och relaxavdelning.
På tomten finns 2 carports, vedförråd, redskapsbod samt snickarbod/verkstad. Om du får besök finns en stor gäststuga inrett med sovrum, tv-rum som har egen altan, duschrum och kökspentry. Dessutom finns ytterligare gästrum i Friggebod med angränsande toalettrum med mulltoalett.
Härlig och solig tomt som är privat och endast ca 800 meter ner till vattnet och brygga där möjlighet till båtplats finns. Ca 2 km till fina Marholmen med restaurang, spa-avdelning, strand, minigolf och kanotuthyrning.
https://www.marholmen.se
Ca 2 km till SL-busshållplats.
Till Norrtälje tar det ca 10 minuter med bil.
Ett verkligt komplett boende. Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
20 882 kr/år
Tomtarea
2 164 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.