Arholmagatan 9 B / Arholmagatan / Norrtälje

Fint belägen tvåa med balkong i fritt läge och fantastisk kvällssol

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
60.4 kvm
Avgift
2 746 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arholmagatan såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Arholmagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arholmagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Arholmagatan 9 B och denna mycket trevliga tvårummare med ett av föreningens bästa lägen. Just denna lägenhet ligger öppet och fritt läge med strålande kvällssol på balkongen. Här är vardagen enkel med välsorterad mataffär i direkt närhet, centrum och kommunikationer ligger på bekvämt gångavstånd. Brf Fasanen är en av Norrtäljes mest efterfrågade föreningar med välskötta fastigheter och låga avgifter, man har nyligen satt in helt nya fönster och balkongdörrar. Lägenheten är fint planerad med stora luftiga rum, bra förvaring och fönster åt två håll. Känslan är ljus och trivsam och lägenheten är genomgående välhållen och fint omhändertagen. Vill du ha en optimalt planerad tvåa med toppenläge och balkong med strålande eftermiddags och kvällssol är detta verkligen en lägenhet för dig. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.