Badvägen 10

Badvägen 10

Slutpris

5 550 000 kr


Norrtälje stad— Norrtälje

Badvägen 10


Slutpris
5 550 000 kr

Norrtälje stad— Norrtälje

Badvägen / Vigelsjö - vacker och välskött fastighet i två plan med källare

Välkommen till denna fantastiska villa på Badvägen 10 i Norrtälje. Denna dolda oas omger dig med en vacker trädgård som genast får dig att slappna av och njuta. Med 170 kvm boarea (96 kvm biarea) över tre våningar kommer du ha gott om plats och många möjligheter.

Fastigheten är i utmärkt skick och har väl vårdats med omsorg och passion. Den är idealisk om du vill leva en bekväm livsstil och omges av naturens skönhet och fridfullhet.

Trevliga sällskapsutrymmen på nedervåningen gör det enkelt och inbjudande att umgås med familj och vänner. Fem sovrum, bastu och flera våtutrymmen ger många möjligheter. Fina detaljer ger denna villa sin egna prägel. Stor uteplats mot söder med ett inglasat uterum vilket förlänger säsongen. Balkongen på övervåningen ger dig en vacker utsikt över trädgården om du vill koppla av eller bara ta in omgivningen. Vidbyggt garage samt separat förråd och växthus finns också på fastigheten.

En välskött fastighet i en lugn och härlig miljö.

Badvägen 10 ligger nära naturen i Vigelsjö i ett uppskattat område för den som vill ha närhet till det mesta. På promenadavstånd har du köpcentrum, stadskärna och pendlarbussar. För en aktiv och förgylld vardag finns den vackra naturen alldeles runt knuten med fina promenadstråk längst med vattnet i Lommaren , badstranden Lommarbadet med bryggor och ruschkanor som blommar upp sommartid, elljusspår och ridhus (Vigelsjögård). För en bekväm vardag finns skola och förskola i området på bekvämt avstånd.


Boarea/biarea
170/96 kvm
Driftkostnad
41 005 kr/år
Tomtarea
2 024 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Badvägen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Badvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.