Bältartorpsgatan 1 B / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Topprenoverad 2:a i centralt läge

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
60,2 kvm
Avgift
1 782 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2017-11-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bältartorpsgatan såldes av oss 2017-11-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bältartorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverad 2:a med centralt läge. Helt optimalt pendlarläge med endast 5 minuters promenad till busstorget med bussar mot Stockholm och ut i kommunen. Helt nya ytskikt 2017 med nya parkettgolv, taken målade, nya tapeter, nya garderober, helrenoverat kök och badrum. Allt gjort i eleganta och stilrena färgval. Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Vacker utsikt över Norrtälje stad och trivsamma villakvarter. Stambyte utfört 2002. Äldre och stabil förening med låga avgifter. Källarförråd och matkällare hör till bostaden. Inom 5-10 minuters promenad finns stadskärnan med mataffär och butiker och ett flertal skolor för alla åldrar.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration