Bangårdsgatan 9

Bangårdsgatan 9

Slutpris

2 200 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bangårdsgatan 9


Slutpris
2 200 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Centralt - fin 2:a med hiss

Välkommen till trivsam bostad med genomgående mycket ljus där det stora vardagsrummet och köksdelen är i öppen planlösning. Här kommer ljuset in från två håll och plats finns för både soffgrupp och stor matsalsmöbel. I anknytning till vardagsrummet finns det stora sovrummet med separat kontorsplats. Härifrån når man den inglasade balkongen som förlänger säsongen och har härlig utsikt mot Norrtälje kyrka. Lägenheten har också ett stort helkaklat badrum med bl a duschhörna, tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare vid hallen. Du har också möjligheten att ta hissen ner i källaren och till garaget som fn har kö.

Här bor du nära till allt med fint cityläge, invid Norrtäljes nya mötesplats i hamnen med allt från parker och torg till bryggor och handel. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer till bl a Stockholm ligger endast någon minuters promenad bort.


Boarea
68 kvm
Avgift
4 793 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Bangårdsgatan såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bangårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.