Bergavägen 67

Bergavägen 67

Slutpris

1 800 000 kr


Estuna— Norrtälje

Bergavägen 67


Slutpris
1 800 000 kr

Estuna— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med närhet till vatten och natur!

I natursköna Berga endast ca 15 min utanför Norrtälje ligger detta vinterbonade fritidshus om 79 kvm med två bra sovrum, braskamin och stora öppna ytor för gemenskap. Ett härligt kök som är fullutrustat med diskmaskin, spis och spisfläkt samt matplats för upp till 8 personer. Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, braskamin och utgång till den rymliga uteplatsen under tak i fint solläge där ni kan njuta av många fina sommarkvällar. Rymligt sovrum med god förvaring som lika bra går att göra om till hemma kontor. I anslutning till det andra sovrummet ligger badrummet som är utrustat med vattentoalett, duschhörna och handfat med kommod och spegel.

Bostaden ligger på en härlig och plan trädgårdstomt med möjlighet till odlingar samt lek och spel för det mindre. Vidare på tomten finns det ett hus på ca 15 kvm som idag är tvättstuga med både torktumlare och tvättmaskin samt för besökanden finns det en gäststuga om ca 12 kvm med indragen el som rymmer ett flertal sängar.

Berga är ett naturskönt och lugnt område med närhet till Erken (ca 4 km) för både bad och fiske. Här kommer du in till Norrtälje på ca 15 min med bil där det finns service, skolor, matbutiker och god kommunikation till Stockholm och Uppsala.


Boarea
79 kvm
Driftkostnad
19 000 kr/år
Tomtarea
2 245 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-09-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bergavägen såldes av oss 2022-09-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bergavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.