Borgargatan 4 C / Gransäter / Norrtälje

Välplanerad tvårummare med balkong i västerläge, endast en trappa

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
58.9 kvm
Avgift
3 806 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Borgargatan såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Borgargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gransäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning söndag 26/4 kl. 13:00-13:30. Välkommen till Borgargatan 4 C och denna välplanerade tvårummare som är fint belägen med stor balkong i västerläge och fönster i två väderstreck. Lägenheten ligger endast en trappa i upp med stort förråd bekvämt beläget på samma våningsplan. Planlösningen är mycket trivsam med stora lättmöblerade rum och fint ljusinsläpp, balkong under tak från vardagsrummet med eftermiddagssol och sjöglimt från köket mot Norrtäljeviken. Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme. Välskött och omtyckt förening med gemensam tvättstuga och både bredband, digital tv och ip telefoni som ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen gränsar mot lugna villakvarter i Gransäter och nere vid vattnet finns trevlig strandpromenad som tar dig till centrum. Lokalbuss till busstorget stannar nedanför huset. Parkering finns att hyra omgående för den som önskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gransäter

Nord-öst om centrum finner du Gransäter som ligger längsmed Norrtäljeviken. Ett trevligt område som har närhet till det mesta Norrtälje har att erbjuda.

Närområdet

Gransäter angränsar hamnen och centrum. Gångavstånd ner till hamnlivet där nya restauranger öppnas och mysiga kvällspromenader i Socitetsparken erbjuds. Grind ligger strax norr om området där ett stort fält finns som är perfekt för en utedag med picknick. Längsmed Norrtäljeviken finns asfalterad gångbana där man kan avnjuta det fina vattnet. Norr om Gransäter finner du ICA Norrköp, en matbutik som tänker på framtiden och satsar mycket på miljön. Fortsätter man ner mot Grind finns en mindre coop med generösa öppetider. Roslagens Sjukhus ligger i norra delen av Gransäter.

Skolor

Roslagsskolan är Norrtäljes största skola för årskurserna 7-9 och ligger någon enstaka minut från Gransäter. Norr om Gransäter ligger ytterligare två skolor. Parkskolan som tar in elever i årskurserna F-6 och grindskolan som tar in elever årskurs F-9. Förskolorna är placerade runtom Gransäter i olika riktningar men ett stort utbud finns: Nygatans förskola, Freinetförskolan, Kråkbrinkensförskola, Vintergatans förskola, Förskolan Parken och Parkskolans förskola.

Norrtäljeviken

Precis i närheten finns Norrtäljeviken som är en vacker syn. Längsmed promenaden finns ett antal bryggor i olika storlekar avsedda för båtplatser.

Kommunikation

Buss 656 passerar Gransäter via flertalet busstationer och åker från Grind till Campus Roslagen via Norrtälje busstation (centrum). Att ta sig till Stockholm är en smidig resa, motorväg och 1-2 landsväg hela vägen in till Stockholm. Resan med bil tar ca 55 minuter till Tekniska högskolan och åker du kommunalt så åker du en bekväm dubbeldäckare på ca 70 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.