Brännströmsvägen 26

Brännströmsvägen 26

Slutpris

3 850 000 kr


Nysättra— Norrtälje

Brännströmsvägen 26


Slutpris
3 850 000 kr

Nysättra— Norrtälje

Välkommen till en mysig oas på Brännströmsvägen!

Välkommen till en mysig oas på Brännströmsvägen! Denna fantastiska villa är en dröm för alla som söker en bekväm och önskvärd livsstil. Med en boarea på 150 kvm och en planlösning som ger öppenhet och trivsel, finns det gott om utrymme för hela familjen. Här finner du fem ljusa och rymliga rum, en härlig terrass på baksidan av huset, samt en underbar trädgård som bjuder på möjligheter för lek och rekreation. Bergvärme gör huset ekonomiskt och miljövänligt energiklass B, vilket sparar såväl pengar som naturens resurser.

På fastigheten finns ett dubbelgarage på ca 86 kvm med en lägenhet som erbjuder många möjligheter, exempelvis för vännerna som vill stanna över natten eller för dina barn som börjar bli stora. Lägenheten har två sovrum, WC, relax/pentry, dusch och bastu.

Här är det lätt att trivas och är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du barnvänligt och sjönära med en badsjö på bekvämt avstånd. Perfekt för dig som älskar närhet till naturen och vill känna fördelarna med ett modernt hus.
Området har blandad bebyggelse med allt från gamla torp och gårdar till permanenthus och fritidshus. Huset ligger vackert beläget med natursköna omgivningar samt närhet till sjön Långtägen.

Välkommen på visning för att uppleva en bekväm och önskvärd livsstil i en villa på Brännströmsvägen!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
22 535 kr/år
Tomtarea
5 731 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Brännströmsvägen såldes av oss 2024-06-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Brännströmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.