Byle sjöskog 4

Byle sjöskog 4

Slutpris

2 200 000 kr


Nysättra— Norrtälje

Byle sjöskog 4


Slutpris
2 200 000 kr

Nysättra— Norrtälje

Välutrustat med garage och gästhus

Välkommen till detta rejäla hus om 110 kvm med välordnat gästhus om 20 kvm samt garage om 40 kvm på en stor varierad trädgårdstomt om 2 843 kvm med berg i dagen, gräsytor, lättskötta planteringar och stort altandäck.

Huset som kan användas både som fritids och permanenthus har stort vardagsrum med braskamin, tre bra sovrum, badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare samt välutrustat kök med vedspis. Här finns även en stor altan i väster med bubbelbad i högt soligt och insynsskyddat läge. På tomten finns en gäststuga om ca 20 kvm som även den har kök och badrum med WC och sovrum samt garage, växthus och uthus.

Tomten ligger högt, fritt och avskilt utan angränsande tomter vilket ger en privat känsla. Här finns en ordnad uppfart för 3-4 bilar och ett stort välutrustat garage för den bilintresserade. Vackra berg i dagen ger tomten karaktär och bjuder på fina planteringar och en del plana gräsytor. Från huset når man den stora altanen i väster där det även finns ett infällt spabad.

Från huset når man enkelt Vätösund bara 450m från huset där man kan hyra båtplats och bada från brygga. Vill man bada vid det fina långgrunda Nysättrabadet är det 1 km dit. SL buss mot Norrtälje finns vid Vätövägen ca 75 m från huset.

Välkommen tlll Nysättra!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
30 100 kr/år
Tomtarea
2 843 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Byle sjöskog såldes av oss 2022-10-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Byle sjöskog.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.