Drottning Kristinas väg 85 / Norrtälje

Lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
29 600 kr/år
Tomtarea
248 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-01
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2020-10-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottning Kristinas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottning Kristinas Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Drottning Kristinas väg och detta välplanerade hus på lugn och barnvänlig återvändsgata.
Har får du ett hus med egen uppfart, carport, lätthanterlig trädgård, eget förråd och inte minst en tilltalande planlösning med tre bra sovrum samt trevliga ytor både inne och ute som lämpar sig bra för det sociala sammanhanget. Här har man del i en samfällighet som är välorganiserad och drivs bra. I avgiften ingår många delar av driftkostnaden vilket är fördelaktigt. För mer info läs under driftkostnader.
Det är även nära till Familjens hus med bland annat öppen förskola och BVC. Utmärkta kommunikationer för dig som pendlar med endast 7 min promenad till bussar mot Stockholm och till Flygfältets Handelsområde. För dig som gillar en aktiv fritid är det nära till badhus, isbana, sportcentrum och Friskis och Svettis. Bolkadalen har ett perfekt, lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola och skola inom ca 15 min promenad. Direkt närhet till fin natur och skidbacke. Du tar dig även lätt in till centrum där du hittar ett gediget utbud av restauranger och butiker.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Flygfältet

Vid Flygfältet finner du närhet till träning och shopping

Sport och fritid

Välkommen till Norrtäljes största anläggningar för sport och träning. Här erbjuds en modern och funktionell idrottsanläggning för ishockey, bandy, fotboll, handboll, friidrott, innebandy, badminton, brottning mm. Friskis & Svettis är ett populärt gym i Norrtälje och ligger vid sportcentrum på Flygfältet. Strax norr om sportcentrum finns badhuset som passar alla åldrar.

Flygfältets handelsområde

En kort promenad från Flygfältet finns handelsområdet, här finner du ett stort utbud dagligvaror. Den ikoniska ICA butiken Flygfyren som är Sveriges största ICA Kvantum ligger i handelsområdet. Sportfiskebutiken Dogger som fått årets e-handlare utmärkelsen 2016, 2017, 2019 har sin butik angränsande till handelsområdet. Närheten finns även bensinmackar och snabbmatställen.

Kommunikation

Lokalbussen 657 åker genom Flygfältet mot Vigelsjö och passerar Norrtälje busstation (centrum). Campus Roslagen finns 5-10 minuters promenad bort med flertalet busslinjer och stora parkeringar. Tekniska högskolan är smidigt att resa till från Norrtälje. Resan med bil tar ca 55 minuter till Tekniska högskolan och åker du kommunalt så åker du en bekväm dubbeldäckare på ca 70 minuter.

Familjeliv

Flygfältet är ett trevligt område med fina gräsområden och lekpark där barnen kan leka. Barnvårdcentralen Norrtälje ligger precis vid bostadsområdet. För djuren finns även en djurklinik vid Campus Roslagen.

Liknande bostäder i närheten