Enbäcksvägen 2 A / Knutby Gård / Norrtälje

Stor fin tvåa i attraktiv förening med inglasad balkong och hiss i huset

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 336 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enbäcksvägen såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Enbäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knutby Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen hit till idylliska Knutby Gård som är en mycket välskött och populär förening. Fina lugna innergårdar, hiss i huset, stora förråd och bekväma tvättstugor är några av föreningens stora fördelar. Här bor du naturnära med Knutby Torgs service med bland annat flera matbutiker inom bekvämt gångavstånd. Sjön Lommaren ligger en trevlig promenad bort, rofyllda grönområden finns inpå knuten och allmänna kommunikationer endast några minuter bort.
Välkommen in till ett rymligt och välskött trapphus, lägenheten ligger på andra våningen och nås bekvämt med hiss. Tvättstugan ligger i entréplan och förrådet ligger också praktiskt i samma hus ytterligare en våning upp från bostaden. Bostaden är registrerad som 2:a i föreningen men genom att det är generösa ytor har en del av vardagsrummet nyttjats för att bilda ytterligare ett sovrum/gästrum/kontor. Lägenheten är genomgående välskött och mycket trivsam. Ett ljusinsläpp utöver det vanliga med stort fönsterparti mot söder från vardagsrummet ger en härlig atmosfär. Stora härliga ytor och en mycket trevlig balkong gör detta till både ett mycket komfortabelt och trevligt boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.