Enbäcksvägen 8 A, Hiss

Enbäcksvägen 8 A, Hiss

Slutpris

1 800 000 kr


Knutby gård— Norrtälje

Enbäcksvägen 8 A, Hiss


Slutpris
1 800 000 kr

Knutby gård— Norrtälje

Stor ljus tvåa om 71 m² högst upp med hiss och inglasad balkong

Välkommen till en mycket välplanerad och rymlig tvårummare om hela 71 m² i den välskötta och eftertraktade föreningen Knutby Gård. Här bor du i en lugn och trevlig boendemiljö med grönskande omgivningar och hög komfort. Fina lugna innergårdar, hiss i husen, stora förråd, föreningslokal med möjlighet till övernattning att hyra samt bekväma tvättstugor är några av föreningens stora fördelar.

All tänkbar service finns i närområdet, Knutby Torg med varierad handel och flertalet matbutiker ligger en kort promenad bort och lokalbuss finns i anslutning till området. Sjön Lommaren med badplats ligger på trevligt promenadavstånd och rofyllda grönområden finns inpå knuten.

En känsla av ljus och rymd möter dig i denna lägenhet med stora öppna sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett fint hörnläge högst upp med en tilltalande planlösning där burspråket förhöjer lägenhetens karaktär och ger en härlig trivsel. Genomgående ljusa färgval och enhetligt golv som ger ett fräscht och stilfullt intryck. Inbjudande kök med öppning ut mot balkongen, perfekt att ta med kaffekoppen ut för en fikastund. Den inglasade balkongen har ett fantastiskt fint läge, helt ogenerat utan insyn med strålande morgonsol och grönska i blickfånget.

Missa inte denna ljusa och fina lägenhet som erbjuder ett bekvämt boende i lugna kvarter.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2021-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.