Esplanaden 6

Esplanaden 6

Slutpris

1 850 000 kr


Centralt— Norrtälje

Esplanaden 6


Slutpris
1 850 000 kr

Centralt— Norrtälje

Gaveltvåa med hiss och balkong med eftermiddagssol, nyskick från 2018

Nytt, fräscht och modernt! Välkommen till denna härliga gaveltvåa med både hiss, balkong med eftermiddagssol och ett riktigt snyggt kök. Lägenheten blev färdigställd 2018 och är ett perfekt boende för dig som önskar komfort i din vardag med närhet till allt. Fin exteriör, modernt trapphus och hiss som tar dig både upp till lägenheten och ner i garaget. Snygga och stilrena materialval med kök från populära Ballingslöv och påkostade vitvaror från NEFF i rostfritt utförande. Hörnlägenhet med ljusinsläpp från två håll skapar trivsel och planlösningen nyttjas på bästa sätt. Här finns sovrum med klädkammare, modern utformning på köket med öppen planlösning mot vardagsrummet och ett riktigt fint helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/tumlare. Lugnt läge utan förbipasserande trafik med stor balkong om ca 8 m² in mot innergården. Sommartid är detta en trevlig förlängning av lägenheten med gott om plats för utemöbler och blommor. Det finns också möjlighet att hyra övernattningslägenhet med bastu och relax. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område invid Norrtäljes stadskärna. Ett par minuters promenad tar dig till centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Kommunikationer ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med täta avgångar. Flera mataffärer inom promenadavstånd och härliga promenadstråk direkt utanför längs med Norrtäljeån. Missa inte denna verkligt fina tvåa med ett riktigt efterfrågat läge. Varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 514 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.